klienter om Louise

klienter om – og til – Louise

K: Du er altid med i mine tanker og mit emotionelle labor. Der står tit i min notesbog eller på en memo på min telefon “Louise” som overskrift eller efter noget tekst står der i parents “(dette er evt til en samtale med Louise)” – På den måde kan man jo skabe spirituelle rammer for hinandens arbejde og være i kontakt på flere planer – mindet om hinanden og de metoder man har med fra samarbejdet kan “hoste” rum for nyt arbejde med sig selv (og det er jo i hvert fald ganske gratis hehe).
Med det sagt vil jeg også sige at der på en måde altid er en samtale up-and-coming med dig i min bevidsthed, som så skal passe sammen med timing, planer, energi og – primært økonomi…

Jeg er også glad for at kunne “dele dig” med forskellige mennesker der er tæt på mig. For mig giver det fuldt ud mening, fordi jeg erfarede med min søster at det at du også tog hende som klient ikke gjorde den mindste forskel for det rum vi deler. 

Jeg har oplevet at jeg har delt en metode og tilgang og en approach som er din, med folk hvis velbefindende både betyder meget for mig og også påvirker mig helt personligt. Og det har føltes som en gave at kunne gøre og en gave at de har taget imod det.

Det har mest mindet mig om når man fx har set en virkelig god film og har lyst til at alle skal se den også. Så det er bare en ren kompliment til dig og dyb respekt for dit arbejde og din professionalitet! 

Vores verden og verdener er jo et stort “meshwork” af tanker og minder og erfaringer som vi både i terapeutiske og kreative rum kan prøve at dele på en tryg måde for at skabe noget der er fælles og meningsfyldt.

Du vil blive ved med at stå i notesbogen, lige indtil det bliver tid igen

P : Jeg har sådan tænkt på dig i længere tid, så håber det er okay, at jeg skriver en hilsen til dig. Kan jo lige starte med at prøve at forklare hvem jeg er, i tilfælde af at du ikke lige kan alle dine klienters navne i hovedet… Jeg kom til dig med en masse frygt om alt muligt og særligt problemer med relationer. Endte ud med at ryge på hospitalet og operationer og alt muligt og stoppede derfor meget pludseligt.

Det føles stadig lidt mærkeligt at jeg var nødt til at stoppe så pludseligt hos dig, så der er en hel masse der føles uafsluttet selvom der er gået lang tid nu. Men du dukker stadig op i mine tanker, så nu får jeg skrevet den mail jeg længe gerne har ville sende. Den primære grund til at jeg skriver til dig er fordi jeg aldrig fik chancen for at sige tak og udtrykke min taknemmelighed. 

Mit liv sejlede en del da jeg kom til dig og også en del da jeg stoppede, men du formåede at skabe et trygt rum, som jeg ellers ikke normalt får hos folk og jeg fik lov at sætte ord på alt muligt som jeg har holdt for mig selv pga skam og frygt for fordømmelse. Altsammen noget du bare tog imod og hjalp med at åbne op for. Jeg ved du er omsorgsfuld af natur, men du gav virkelig så meget mere end hvad der forventes af en terapeut og det betød virkelig meget for mig i en grad som jeg ikke engang helt ved hvordan jeg skal udtrykke, så beklager hvis jeg mangler lidt ord. 

Du hjalp mig på utrolig mange måder og du stillede op og gjorde det ekstra både i terapien, økonomisk og personligt og jeg har stadig alt det du har lært mig med mig i min hverdag. Jeg dukker sikkert op igen en dag, men for nu prøver jeg at give det der liv en chance og ser hvordan det går.

Er på mirakuløs vis færdig med min uddannelse og har fået arbejde. Og jeg står. På en eller anden måde, så står jeg og det er blandt andet takket være den hjælp og støtte som jeg har fået hos dig og det havde jeg brug for at du ved. Så tak herfra! Jeg håber du har det godt. 

Kæmpe mange hilsner herfra!


H : Her er med mine ord, min fantastiske oplevelse af at være klient hos dig. 

Det har været et utroligt givende forløb hos Louise. Jeg har lært meget om mig selv, mine indre børn og begyndt at lære at rumme og forstå hele mig. Denne proces er lige begyndt og arbejder videre i mit indre system. Det føltes som Louise har sat startkabler til mit hjerte og fået åbnet ind til det sårbare, følsomme jeg. Jeg har kunnet være hele mig og følt mig set, anerkendt og rummet i hver eneste følelse der er dukket op.

Jeg kommer fra en barndom med store svigt og har båret rundt på en kæmpe kuffert fyldt til randen af et svært liv med forskellige misbrug, overlevelsesmekanismer og defekter, der gjorde jeg levede mit liv følelsesmæssigt  afstumpet.

Processen har været i gang i lang tid, men hos Louise blev der åbnet ind til nogle døre med store erkendelser, indsigter og handlemuligheder. 

Jeg ved nu jeg er elskelig. Og jeg begynder at tør at stole på hele mig og jeg forstår mig selv på et helt nyt niveau. 

Det har været en meget betydningsfuld rejse for mit videre liv.

Tak for dig


T : For halvandet år siden var jeg i en følelsesmæssig svær periode i mit liv og var så heldig at komme til at arbejde med Louise.

Fra start gav det mig stor tryghed at vide, at her var et sted hvor jeg kunne udtrykke mine følelser uden at blive dømt.

Med stor empati og medfølelse har Louise taget mig i hånden og ledt mig igennem en svær og sårbar periode.

Vi har haft et tæt og fortroligt samarbejde, vi har arbejdet med gamle mønstre og hun har hjulpet mig med at holde fokus på det der er vigtigt.

Et hjertevarmt tak til dig Louise, jeg er uden tvivl blevet en stærkere person i kraft af at jeg har haft dig at støtte mig til . Det er ret fantastisk at tænke tilbage på og ikke mindst at mærke forandringen.

Du er utrolig dygtig rent fagligt, og din evne til at være tilstede og omfavne dét der er, har udvirket rene mirakler for mig igennem forløbet.

Jeg kan kun give Louise mine bedste og varmeste anbefalinger.


L :   Jeg fik anbefalet Louise af en veninde og det er jeg taknemmelig for.

Før jeg kom hos Louise var jeg mere i mit hoved end jeg er nu. Der er blevet skabt et link til mine følelser og mine forskellige del-sider, som alle har noget at skulle have sagt. Også de sider der ikke plejer at sige noget, herunder mine indre børn. Jeg oplevede at blive taget rigtig godt imod, med tålmodighed, varme og indsigt. Jeg føler mig i høj grad rummet og taget alvorligt, hvilket har bidraget til et større selvværd og øget livsglæde.


B :   I forbindelse til en nyansættelse i fleksjob, var jeg så heldig, at få Louise Jarvad tilknyttet som ekstern Coach/personlig vejleder. Louise blev valgt udfra hendes erfaringer som psykoterapeut.

Efter et par blodpropper i hjernen og efterfølgende depression – var jeg igen raskmeldt til et fleksjob på nedsat tid. Jeg var dog meget sart og befandt mig ofte i situationer, med andre mennesker, hvor jeg manglede et nuanceret overblik.Det udløste stor frustration, jeg var ret ked af det og jeg kunne ikke finde ud af eksempelvis, at sige fra på en ordentlig måde.

Jeg havde brug for et insigtsrigt, indfølende menneske til at overskue og forstå vanskelige situationer.Jeg var ret ked af, altid at have en følelse af, at den var helt galt med mig, siden jeg igen og igen havnede i lignede situationer.

Louise kunne det, jeg havde brug for, altid med en naturlig indføling, der i øvrigt ofte overraskede mig, Louise forstod altid, hvor jeg ville hen i en samtale, lidt klichéagtigt – vi var på bølgelængde.

Coachforløbet med Louise varede i lidt mere end 1 år. Vi var igennem mange problematikker i den tid – lige fra samtalerne om de opstående kollegiale situationer, til når, det var det der fyldte mest – problemer i mit privatliv.

Louise kunne altid hjælpe, hvor det “brændte mest på”,  og der udfra, gav hun mig et frirum til, at få styr og insigt i mit eget mit liv, så jeg ikke sad fast, men kom videre.

Jeg har i hendes selskab følt, at jeg kunne sige og fortælle alt.

Hendes forståelse af mig har været unik og det skal hun have tak for. Ikke mindst min familie har været glad for at jeg har haft hende til at vende akutte arbejdssituationer, ellers vidste de, at jeg ville være “gået til” af frustation.

Louise hjalp mig med, at se tingene som de også kunne være og ikke, som jeg ind i mellem, først havde opfattet det. Hun vejledede mig i, at sige fra på en bedre måde.
Dertil var hun min arbejds-sparringspartner. Det har vist sig at vores “parløb” har været helt nødvendigt for mig, både helt lavpraktisk og mere følelselsmæssigt.

Det var væsentligt for mit liv, det Louise gjorde for mig. Ret hurtigt blev det sådan, at når et problem opstod i weekenden, spurgte min familie mig om, det ikke var noget jeg skulle tale med Louise om!
De forstod tidligt i forløbet, den hjælp og gavn samarbejdet med Louise gav mig.

Louise viste sig at blive min livline.
I jobbet jeg havde påtaget mig, var der i flere henseende udfordringer jeg ikke stod mål med. Men hver uge stod Louise klar med hendes altid søde og venlige måde, at give mig mod og indsigt i mig selv.

I dag er jeg ansat et andet sted – en lille arbejdsplads, hvor jeg har de bedste muligheder for at trives. Ikke mindst er min indsigt om mig selv og mit værd blevet forbedret, takke være mit samarbejde med Louise som coach/personlig vejleder.

Jeg vil gerne her sige Louise mange tak for den hjælp, hun har givet mig gennem vores samtaler – Tak!

Jeg er glad for, at have fået lov til, at give mit udsagn om mit coachforløb hos Louise Jarvad.

 

Louise Jarvad

psykoterapeut, id

spec. i angst