klienter om louise

klienter om Louise

 

 

T :   For halvandet år siden var jeg i en følelsesmæssig svær periode i mit liv og var så heldig at komme til at arbejde med Louise.

Fra start gav det mig stor tryghed at vide, at her var et sted hvor jeg kunne udtrykke mine følelser uden at blive dømt.

Med stor empati og medfølelse har Louise taget mig i hånden og ledt mig igennem en svær og sårbar periode.

Vi har haft et tæt og fortroligt samarbejde, vi har arbejdet med gamle mønstre og hun har hjulpet mig med at holde fokus på det der er vigtigt.

Et hjertevarmt tak til dig Louise, jeg er uden tvivl blevet en stærkere person i kraft af at jeg har haft dig at støtte mig til . Det er ret fantastisk at tænke tilbage på og ikke mindst at mærke forandringen.

Du er utrolig dygtig rent fagligt, og din evne til at være tilstede og omfavne dét der er, har udvirket rene mirakler for mig igennem forløbet.

Jeg kan kun give Louise mine bedste og varmeste anbefalinger.

 

 

 

L :   Jeg fik anbefalet Louise af en veninde og det er jeg taknemmelig for.

Før jeg kom hos Louise var jeg mere i mit hoved end jeg er nu. Der er blevet skabt et link til mine følelser og mine forskellige del-sider, som alle har noget at skulle have sagt. Også de sider der ikke plejer at sige noget, herunder mine indre børn. Jeg oplevede at blive taget rigtig godt imod, med tålmodighed, varme og indsigt. Jeg føler mig i høj grad rummet og taget alvorligt, hvilket har bidraget til et større selvværd og øget livsglæde.

 

 

B :   I forbindelse til en nyansættelse i fleksjob, var jeg så heldig, at få Louise Jarvad tilknyttet som ekstern Coach/personlig vejleder. Louise blev valgt udfra hendes erfaringer som psykoterapeut.

Efter et par blodpropper i hjernen og efterfølgende depression – var jeg igen raskmeldt til et fleksjob på nedsat tid. Jeg var dog meget sart og befandt mig ofte i situationer, med andre mennesker, hvor jeg manglede et nuanceret overblik.Det udløste stor frustration, jeg var ret ked af det og jeg kunne ikke finde ud af eksempelvis, at sige fra på en ordentlig måde.

Jeg havde brug for et insigtsrigt, indfølende menneske til at overskue og forstå vanskelige situationer.Jeg var ret ked af, altid at have en følelse af, at den var helt galt med mig, siden jeg igen og igen havnede i lignede situationer.

Louise kunne det, jeg havde brug for, altid med en naturlig indføling, der i øvrigt ofte overraskede mig, Louise forstod altid, hvor jeg ville hen i en samtale, lidt klichéagtigt – vi var på bølgelængde.

Coachforløbet med Louise varede i lidt mere end 1 år. Vi var igennem mange problematikker i den tid – lige fra samtalerne om de opstående kollegiale situationer, til når, det var det der fyldte mest – problemer i mit privatliv.

Louise kunne altid hjælpe, hvor det “brændte mest på”,  og der udfra, gav hun mig et frirum til, at få styr og insigt i mit eget mit liv, så jeg ikke sad fast, men kom videre.

Jeg har i hendes selskab følt, at jeg kunne sige og fortælle alt.

Hendes forståelse af mig har været unik og det skal hun have tak for. Ikke mindst min familie har været glad for at jeg har haft hende til at vende akutte arbejdssituationer, ellers vidste de, at jeg ville være “gået til” af frustation.

Louise hjalp mig med, at se tingene som de også kunne være og ikke, som jeg ind i mellem, først havde opfattet det. Hun vejledede mig i, at sige fra på en bedre måde.
Dertil var hun min arbejds-sparringspartner. Det har vist sig at vores “parløb” har været helt nødvendigt for mig, både helt lavpraktisk og mere følelselsmæssigt.

Det var væsentligt for mit liv, det Louise gjorde for mig. Ret hurtigt blev det sådan, at når et problem opstod i weekenden, spurgte min familie mig om, det ikke var noget jeg skulle tale med Louise om!
De forstod tidligt i forløbet, den hjælp og gavn samarbejdet med Louise gav mig.

Louise viste sig at blive min livline.
I jobbet jeg havde påtaget mig, var der i flere henseende udfordringer jeg ikke stod mål med. Men hver uge stod Louise klar med hendes altid søde og venlige måde, at give mig mod og indsigt i mig selv.

I dag er jeg ansat et andet sted – en lille arbejdsplads, hvor jeg har de bedste muligheder for at trives. Ikke mindst er min indsigt om mig selv og mit værd blevet forbedret, takke være mit samarbejde med Louise som coach/personlig vejleder.

Jeg vil gerne her sige Louise mange tak for den hjælp, hun har givet mig gennem vores samtaler – Tak!

Jeg er glad for, at have fået lov til, at give mit udsagn om mit coachforløb hos Louise Jarvad.

 

 

 

louise jarvad

psykoterapeut, id

spec. i angst