kontakt mm


jeg kan træffes på

telefon 2622 4428 eller mail louise@louisejarvad.dk

(jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt, typisk samme dag – og ellers, så tag endelig fat i mig igen)

du er meget velkommen til – ganske uforpligtende – at kontakte mig – en god, tillidsfuld og tryg atmosfære er basis for den bedste udvikling og dermed de bedste resultater.

jeg har sessioner på dansk og engelsk.

tid

kan være en væsentlig faktor for at lave terapi/coaching med varigt og holdbart udbytte for klienten og derfor kan du selv [evt i samråd med mig] vælge om du ønsker en session på op til 1 1/2 time (inkl. afrunding, nye tider, betaling) eller en kortere session á 1 time – eller forlænge ud over 1 1/2 time, hvis der er anledning til det. Parterapi-/familie-sessioner er på 2 timer.

jeg vil ofte anbefale et forløb på min. 5 sessioner, men dette vil vi aftale nærmere i forhold til din problemstilling og dine ønsker, – nogle gange kan der blot være brug for et enkelt eller få møder.

priser

individual terapi (ikke virksomhed)  1 t kr. 850
individual terapi (ikke virksomhed)   1 1/2 t kr. 975

akut/forud aftalt telefon-terapi   30 min. kr. 425
parterapi/familiesession   2 t kr. 1350

hvert påbegyndt kvarter ud over det aftalte tidsrum afregnes med kr. 200

coaching/terapi   1 t kr. 1300
coaching/terapi   1 1/2 t kr. 1750

akut/forud aftalt telefon-coaching/terapi   30 min. kr. 700

hvert påbegyndt kvarter ud over det aftalte tidsrum afregnes med kr. 350

meditation 1 pers.   30-40 min. kr. 400 ved flere, aftaler vi en pris – saml evt. veninderne til meditation/mindfulness !

healing op til 30 min kr. 450
healing op til en time kr. 700 (hvis du ønsker healing samt en kortere samtale)

ved grupper og forud aftalte forløb aftales pris særskilt

ved køb af klippekort á 10 sessioner, får du en 11. session uden beregning. Klippekort refunderes ikke, men kan efter aftale med mig overdrages til en anden person.

jeg kan aftale særpris ved eventuelle betalingsproblemer. 

der pålægges ikke moms for psykoterapi og psykoterapi indeholdende coaching; ren coaching samt supervision er derimod momspligtigt, hvorfor eventuel moms tillægges i overensstemmelse med vores aftale for forløbet.

bemærk, der er fuld betaling for sessioner, som ikke er aflyst (med kvittering for modtagelse fra mig) per telefon, sms eller mail inden kl. 10 hverdagen før den aftalte tid.

betaling

der betales kontant eller mobile pay før, først eller sidst i sessionen, når du ikke har betalt for en eller flere sessioner forud. Du kan også vælge at indsætte beløbet før den aftalte session på reg.nr. 3409 konto nr. 11387470

lægehenvisning

du kan i visse tilfælde gennem din praktiserende læge få en henvisning til en psykolog, der praktiserer under sygesikringen (har et ydernummer). Psykoterapeuter er ikke omfattet af dette system, jeg har imidlertid valgt, at give mine klienter mulighed for en stort set tilsvarende rabat, hvis de har en medbragt udprintet lægehenvisning.

prisen for en session er med lægehenvisning kr. 500 for 45 min, kr.  725 for 60 min og kr. 800 for 75 min og 850 for 90 min.

den reducerede pris gælder som udgangspunkt for det antal sessioner, henvisningen lyder på og hvor du kommitter dig til min. 5 sessioner såfremt du ønsker et sådant forløb.

det skal altid aftales ved indgåelse af aftale om sessionen, at denne er til den reducerede pris. Ellers er prisen normalprisen og den/de efterfølgende session(er) til rabat-prisen.

du kan læse om kriterierne for henvisning til psykolog her : https://www.sundhed.dk/borger/behandling-og-rettigheder/sygesikring-og-laegevalg/gratis-behandling-og-tilskud/psykologhjaelp/

hvor ?

min klinik er beliggende på Frederiksberg tæt på Forum og søerne med udsigt til himmel og byens tage. Der er let adgang til offentlige transportmidler (metro, bus, tog (Vesterport st.) samt 2 timers fri parkering. Du får en sms/mail med alle relevante oplysninger forud for vores første aftale – herunder også evt information om forsigtighed i forbindelse med covid-19.

der er, når covid fylder meget i samfundet, et stort testcenter med lyntests i Forum.

skype, what’s-app, telefon, google meet etc

jeg giver virtuelle sessioner (hvis du bor/opholder dig i udlandet, en anden landsdel eller af en anden årsag har svært ved at komme til min adresse) – kontakt mig og lad os tale om det. 

dufte og parfumer

klinikken er tilstræbt duftneutral, så pas meget gerne på med parfumen. Er du duft- og kemikalieoverfølsom, så adviser mig endelig, så jeg kan tage ekstra hensyn. Det vil være værdsat, hvis du har mulighed for at begrænse parfumebrug inden en session.

tavshedspligt

psykoterapeuter og psykologer er underlagt den samme form for tavshedspligt. Denne kan du læse om i ID Psykoterapeutforenings etikregler (§ 2) på idpf.dk.

ID

jeg er uddannet psykoterapeut fra ID academy (Januar 2010) – en Integrativ Dynamisk psykoterapeutisk uddannelse – med afsluttende speciale omkring angstfænomener, særligt belyst fra hhv. et kognitivt og eksistentielt perspektiv og forskellene på disse to indfaldsvinkler. Jeg tager jævnligt efteruddannelser samt kurser. Af efteruddannelser kan eksempelvis nævnes Systemisk opstilling (også kaldet Familie opstilling) ved ISFO, Liv Dhanyo Thommesen, Psykoterapi med neuroaffektive kompasser ved Marianne Bentzen, Relationel biologisk traumebehandling ved Ulla Rung Weeke m. fl.

jeg er næstformand i IDPF’s bestyrelse (ID Psykoterapeutisk forening) og er bestyrelsens medlem i foreningens etiske udvalg. Vores hjemmeside finder du på idpf.dk.

Louise Jarvad

psykoterapeut, id

spec. i angst