kontakt mm

jeg kan træffes på
telefon 2622 4428 eller mail louise@louisejarvad.dk (jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt, typisk samme dag)

du er meget velkommen til – ganske uforpligtende – at kontakte mig – en god, tillidsfuld og tryg atmosfære er basis for den bedste udvikling og dermed de bedste resultater.

 

tid

kan være en væsentlig faktor for at lave terapi/coaching med varigt og holdbart udbytte for klienten og derfor kan du selv [evt i samråd med mig] vælge om du ønsker en session på op til 1 1/2 time (inkl. afrunding, nye tider, betaling) eller en kortere session á 1 time – eller forlænge ud over 1 1/2 time, hvis der er anledning til det. Parterapi-/familie-sessioner er på 2 timer.

jeg vil ofte anbefale et forløb på min. 5 sessioner, men dette vil vi aftale nærmere i forhold til din problemstilling og dine ønsker, – nogle gange kan der blot være brug for et enkelt eller få møder.

 

lægehenvisning

du kan i visse tilfælde gennem din praktiserende læge få en henvisning til en psykolog, der praktiserer under sygesikringen (har et ydernummer). Psykoterapeuter er ikke omfattet af dette system, jeg har dog valgt, at give klienter mulighed for en stort set tilsvarende rabat, hvis de har en medbragt udprintet lægehenvisning. Derfor bliver prisen for en session med lægehenvisning kr. 475 for 45 min, kr. 600 for 60 min og kr. 775 for 90 min.
det skal altid aftales ved indgåelse af aftale om sessionen, at denne er til den reducerede pris. Ellers er prisen normalprisen og den/de efterfølgende session(er) til rabat-prisen.

du kan læse om kriterierne for henvisning til psykolog her : https://www.sundhed.dk/borger/behandling-og-rettigheder/sygesikring-og-laegevalg/gratis-behandling-og-tilskud/psykologhjaelp/

 

priser

individual terapi (ikke virksomhed)  1 t kr. 700
individual terapi (ikke virksomhed)   1 1/2 t kr. 900

 

akut/forud aftalt telefon-terapi   30 min. kr. 400
parterapi/familiesession   2 t kr. 1250
hvert påbegyndt kvarter ud over det aftalte tidsrum afregnes med kr. 200

 

coaching/terapi   1 t kr. 1200
coaching/terapi   1 1/2 t kr. 1650

 

akut/forud aftalt telefon-coaching/terapi   30 min. kr. 700

 

hvert påbegyndt kvarter ud over det aftalte tidsrum afregnes med kr. 350

 

meditation 1 pers.   30-40 min. kr. 350
ved flere, aftaler vi en pris – saml evt. veninderne til meditation/mindfulness !

 

healing op til 30 min kr. 350
healing op til en time kr. 650 (hvis du ønsker healing samt en kortere samtale)

 

ved grupper og forud aftalte forløb aftales pris særskilt

 

ved køb af klippekort á 10 sessioner, får du en 11. session uden beregning.

 

jeg aftaler særpris ved eventuelle betalingsproblemer og yder ligeledes rabat til studerende og arbejdssøgende. Kontakt mig for nærmere detaljer.

 

der pålægges ikke moms for psykoterapi og psykoterapi indeholdende coaching; ren coaching samt supervision er derimod momspligtigt, hvorfor eventuel moms tillægges i overensstemmelse med vores aftale for forløbet.

 

bemærk, der er fuld betaling for sessioner, som ikke er aflyst (med kvittering for modtagelse fra mig) per telefon, sms eller mail inden kl. 10 hverdagen før den aftalte tid.

 

betaling

der betales kontant eller mobile pay før, først eller sidst i sessionen, når du ikke har betalt for en eller flere sessioner forud. Du kan også vælge at indsætte beløbet før den aftalte session på reg.nr. 3409 konto nr. 11387470

 

hvor ?

min klinik er beliggende på Frederiksberg tæt på Forum og søerne med udsigt til himmel og byens tage. Der er let adgang til offentlige transportmidler (metro, bus, tog (Vesterport st.) samt 2 timers fri parkering. Du får en sms/mail med alle relevante oplysninger forud for vores første aftale – herunder også information om forsigtighed i forbindelse med covid-19.

 

skype

jeg giver skype-sessioner (hvis du bor/opholder dig i udlandet, en anden landsdel eller af en anden årsag har svært ved at komme til min adresse) – kontakt mig og lad os tale om det.

opholder du dig i Berlin og er interesseret i terapi/coaching på dansk, er du ligeledes meget velkommen til at kontakte mig på mit danske nummer/mailadresse, da jeg jævnligt tilbyder terapi og coaching her.

 

dufte og parfumer

klinikken er tilstræbt duftneutral, så pas meget gerne på med parfumen. Er du duft- og kemikalieoverfølsom, så adviser mig endelig, så jeg kan tage ekstra hensyn. Det vil være værdsat, hvis du har mulighed for at begrænse parfumebrug inden en session.

 

tavshedspligt

psykoterapeuter og psykologer er underlagt den samme form for tavshedspligt. Denne kan du læse om i ID Psykoterapeutforenings etikregler (§ 2) på idpf.dk.

 

ID

jeg er uddannet psykoterapeut fra ID academy – en Integrativ Dynamisk psykoterapeutisk uddannelse – med afsluttende speciale omkring angstfænomener, særligt belyst fra hhv. et kognitivt og eksistentielt perspektiv og forskellene på disse to indfaldsvinkler.

jeg sidder i IDPF’s bestyrelse (ID Psykoterapeutisk forening) og er bestyrelsens medlem i foreningens etiske udvalg. Vores hjemmeside finder du på idpf.dk.

har du lyst til at læse mere om ID’s psykoterapeutuddannelse og ID, kan du læse videre på www.id-psykoterapeutuddannelsen.dk. God læselyst !

 

louise jarvad

psykoterapeut, id

spec. i angst