healing og aura soma light pen

det virker !

min interesse for forståelsen af energier i og mellem os mennesker, det menneskelige energifelt, har – ganske uden min egen bevidste styring – bragt mig til, at jeg giver klienter healing samt Aura Soma Beamer Light Pen behandlinger.

det var – og er – lidt overraskende for mig, at jeg beskæftiger mig med at give healing, men det virker !

jeg har gået i fortløbende træning hos Mette Knudsen, som videregiver Bob Moores viden og teorier om healing og det menneskelige energisystem. Aura Soma Beamer Light Pen har jeg erhvervet kundskaber i via grundlæggeren af dette system, Shanto Dorcey.

du kan få healing i en enkeltstående healingsession (30-45 min) eller i forbindelse med en terapi- eller coachingsession – det er op til dig, jeg skal blot være informeret i forvejen.

da jeg er nysgerrig på indsamling af endnu mere erfaring omkring Aura Soma Beamer Light Pen, tilbyder jeg et forløb på 5 sessioner til en meget favorabel pris – mod at du efter hver session besvarer et evalueringsskema om sessionen samt din oplevede effekt (eller evt udebleven effekt) mellem sessionerne samt tiden efter.

med mindre andet er aftalt, indgår der ikke healing i almindelige terapi- eller coachingsessioner, men det er et redskab, jeg kan stille til rådighed, hvis du udtrykkeligt ytrer ønske om det.

Louise Jarvad

psykoterapeut, id

spec. i angst