berlin

Er du dansker i berlin …
 
 
hvorfor en dansk terapeut i Berlin ?
 
 
vi kan alle i perioder af vores liv have brug for en ekstern person til at vende vores situation, bekymringer, sten på vejen, glæder, sorger etc. med. Dette uanset hvor vi befinder os. Der er altid omkostninger ved vores valg – og ved at bo i udlandet, er der andre omkostninger og udfordringer – og glæder eller ‘befrielser’ – end ved at bo i sit hjemland; disse kan det være givende, at få kastet et ekstra og mere nuanceret lys på, så livet kan tages endnu mere ind !
 
 
…. dette er i reglen, trods dygtige sprogkundskaber, nemmest på vores modersmål, eftersom mange af de fine og subtile nuancer lettere bliver udtrykt, registreret og opfanget, når vi udtrykker os på vores førstesprog.
 
 
jeg har i min terapi stor opmærksomhed på kropslige sansninger, da det er gennem kroppen, vi mærker os selv – og hvorfor betyder sproget så så meget ? – Fordi vi (ud over vores nonverbale kommunikation) italesætter vores indre liv via sproget. Her lytter jeg meget til hvilke ord, du vælger og hvordan du vælger at betone dine ord, for at komme tættere på hvad der egentlig rører sig inden i dig. Denne proces med at lytte efter nuancerne er vigtig for, at jeg kan give dig detaljeret og nuanceret feedback, så du bliver mere klar på hvilke ‘stemmer’, der rører sig inden i dig – og dette foregår mest optimalt på vores modersmål.
 
 
jeg tilbyder lejlighedsvist sessioner i Berlin, i dejlige lokaliteter nær Mitte. Har det din interesse, er du meget velkommen til at kontakte mig på louise@louisejarvad.dk eller +45 26224428.
 
 
fysiske sessioner kan suppleres/erstattes af Skype-sessioner.
 
 
jeg bestræber mig på at svare dig så hurtigt som muligt.
 
 
 

louise jarvad

psykoterapeut, id

spec. i angst