virksomheder

det er guld værd, at alle individer i en virksomhed trives

jeg tilbyder samtaler – på alle niveauer – initieret af virksomheden.

samtalerne kan være
– et løbende tilbud i form af et klippekort, hvor medarbejderen har et vist antal samtaler (med frit emnevalg) til sin rådighed.
– i konkrete tilfælde af stress eller om muligt ved de (spæde) begyndende stresssymptomer.
– i konkrete tilfælde af mistrivsel – af privat såvel som arbejdsrelateret karakter.

at få kastet neutralt lys på sine problemstillinger udefra, kan i mange tilfælde være den væsentligste hjælp til selvhjælp.

i forbindelse med stress gælder det om, at hjælpe medarbejderen til at kende lige netop sine egne grænser, overskrides de, gør det kun situationen værre. Det kan være en meget voldsom oplevelse for den enkelte, at blive ramt af stress, ens selvbilleder bliver vendt fuldstændig på hovedet, hvorfor en god og solid støtte samt oplæring i hvordan man undgår stress er af stor og næsten uvurderlig betydning, når først stresssymptomerne har fået overtaget. Jeg har gode erfaringer med at lave intense kortvarige forløb, efterfulgt af opfølgninger med længere intervaller imellem.

ofte er det de medarbejdere, som er pligtopfyldende og som giver meget af sig selv til virksomheden, som bliver ramt af stress – og derfor også nogle medarbejdere, som virksomheden er meget afhængig af. Derfor er det – udover det almindelige medmenneskelige hensyn – vigtigt for virksomheden, at tage sig særligt godt af disse medarbejdere – og helst før situationen har tilspidset sig med de næsten invaliderende stresssymptomer.

jeg sammensætter individuelle løsninger for virksomheder – har det din virksomheds interesse, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Louise Jarvad

psykoterapeut, id

spec. i angst